Rotronica

Gastenboek
Peter Verstrate
fijn dat mijn Nissin flitser zo vlot is gerepareerd en de ontvangst en afhandeling erg prettig was. Ik heb er gewoon op kunnen wachten en ze hebben de Nissin flitser de laatste firmware update gegeven voor de aanpassing op een Fujifilm camera. Goed gedaan Rotronica medewerkers!
31-1-2018 19:57:12
Wim Ham
Wim
Met dank voor het zeer snel en deskundig repareren van mijn Nissin flitser. Binnen 2 dagen was hij terug dus voor mij echt top services!
Bij eventuele toekomstige problemen met mijn apparatuur (hoop ik eerlijk gezegd niet!) weet ik jullie met voorrang te vinden!
8-11-2017 13:32:33
Kees
Bedankt voor het vlot repareren van mijn Nissin flitser, die op instructies van de importeur (De Greef) naar jullie gestuurd was voor vervanging van het flitsvoetje. Ik was verrast dat er geen rekening te betalen was, bedankt Rotronica en De Greef.  Een warme douche voor jullie!
3-11-2017 11:59:11
Santiago

I got the hotshoe last week, just 2 days after you sent it and I repaired my flash which is working very good, I'm very happy with your fast and accurate service and thanks you a lot for that. I will contact you again for more spare parts when the flash needs it ;-)


15-5-2017 11:09:52
Gentil

Goedenavond, ik heb mijn dure Canonlens bij jullie laten herstellen en hij focust beter danooit te voren! U heeft ook mijn back focus probleem verholpen en hij is weer super scherp.Dankjewel hiervoor.
7-5-2017 22:49:07
Hanneke
Na een paar jaar tevreden gebruik kreeg ik problemen met mijn NAD versterker en de CD speler. Ik heb geleurd om het gemaakt te krijgen en behoorlijk aan onderzoekskosten betaald bij o.a. RAF, Staffhorst en Hifi Klubben. Nee mevrouwtje, repareren? Da's te oud. Zonde, zonde bleef ik roepen.

Nu zijn beide apparaten gerepareerd door Rotronica voor een fractie van alle onderzoekskosten van de respectievelijke dealers. Ik begrijp niet dat AND Benelux dit ook niet kan.

Maar wat ben ik blij dat ik heel soms eigenwijs ben.

Super bedankt meneer Rob!15-12-2016 11:16:08
Robbert
Mijn tablet Ipad 3 had een gebroken touchscreen en die hebben ze vervangen, zag er goed uit en een voor mij betaalbare prijs hersteld!  Bedankt Rob van Rotronica
26-8-2016 20:20:25
Esther Doornik
Hoi Rotronica
Gisteren mijn EOS5D opgehaald waar jullie de beeldsensor hebben vervangen. De oude sensor had een nare streep net onder het midden en de zaak waar ik hem eerst bracht voorspelde financieel weinig goeds als ik dit liet repareren en adviseerde mij een nieuwe aanschaf te doen. Ik ben jullie tegengekomen tijdens mijn zoektocht naar een goede camera reparateur op het internet. Alle lof hoe jullie mijn camera hebben ingenomen en de prijsopgave hebben doorgegeven waarna accoord van de prijsopgave een weekje later de camera weer keurig was hersteld. Superbedankt! ik heb weer een fijne camera en maak weer prachtige foto's zonder (naar) streepje in het beeld.
9-7-2016 21:44:45
hoogstraten
vorige week mijn flitser van  Nikon gebracht voor een defecte flitsbuis, deze was gevallen en het flitsbuisje was gebroken. Ik mocht hem vanochtend weer ophalen en was super en volgens mij heel betaalbaar hersteld.
Bedankt Rotronica
1-7-2016 10:02:31
J. Lin

Hallo Berrie,

 

Ben net terug uit Krimpen a/d IJsel waar ik mijn camera, nareparatie, weer heb opgehaald.

Prima service, leuke mensen en zeker aan te bevelen als jena de garantietermijn eventueel problemen hebt.

Voor € 100,00 gerepareerd en compleet schoongemaakt, voordat bedrag kon ik geen gelijkwaardige camera kopen.

 

Bedankt voor de tip!

 

Groet,

John

15-3-2016 13:12:26
Laura

Begin dit jaar mijn telefoon ter reparatie weggebracht bij Rotronica (ik weet het, late recentie)! 

Maandag gebracht en ik kon hem dinsdag alweer ophalen
Gezien de omstandigheden kreeg ik een leen toestel, super service!

Ik ben erg tevreden over de snelle en nette service van Rotronica! En zeker aan te bevelen als iemand aan mij vraagt of ik nog een adres weet voor reparaties!


Bedankt!23-2-2016 21:02:11
Jan v.d. Berg
Via Foka op het spoor gekomen van Rotronica die mij mogelijk konden helpen aan een zoeker voor een Olympus camera. Contact gehad met Rob die mij uitstekend heeft geholpen en mij ook een zoeker aanbood die uit een ander toestel kwam maar verder nog in goede staat verkeerde. Nieuwe zijn nl niet meer verkrijgbaar. De zoeker werd direct na betaling van de factuur opgestuurd en had ik de volgende dag binnen. Top communicatie en afhandeling. Ga zo door Rob :-)

groet uit het noorden

Jan

5-2-2016 18:55:02
P.Wisse

Ik heb een Nikon D700 met een defecte sluiter laten vervangen bij dit bedrijf en eindelijk iemand die dit soort reparaties goed en degelijk uitvoert/ tegen een nette betaalbare prijs. Ik ben zeer tevreden over de service en afhandeling en kan u deze reparateurs van harte aanbevelen voor herstel van uw camera en lenzen,

Bedankt Rotronica!

24-1-2016 16:38:18
Jolanda

Nav een niet meer werkende flitser op mijn sony fotocamera heeft Rotronica deze snel vervangen.  

Helaas begaf hierna het lcd scherm, deze hebben ze hierop kosteloos vervangen, bedankt voor de service!

8-12-2015 13:15:24
Ismael
Top service van top mensen daar. Yamaha RX-V663 ingeleverd, want de infrarood ontvanger had het begeven. Netjes gerepareerd en nu weer genieten van mijn receiver. 

Onwijs bedankt
26-10-2015 10:37:18
1 2 3 4 5 6 >

Naam:


E-mailadres (wordt niet online getoond):


Bericht: