Rotronica

Digitale camera's en cleaning

Een ongeluk zit in een klein hoekje!
Dit zou zeker gelden voor camera's die uit de handen zijn gegleden, of met de lens tegen een hard voorwerp zijn aangekomen. Voor dit soort ongemakken en andere onverwachte problemen kan Rotronica mogelijk een oplossing bieden.

De meeste valschade worden in de garantieperiode niet door de importeur behandeld, maar er na vaak ook niet. Het gaat dan voornamelijk over schade aan exterieur onderdelen zoals front, achterwand, display's en lenzen die door de val of stoot defect zijn gegaan.

Ook vervangen of repareren we uw geheugenkaartinput, slot of interface bij een defect. Dit soort ongemakken zijn vaak tegen betaalbare kosten toch nog goed en met een degelijke garantie op de goede werking te herstellen.

Bel Rotronica voor een technisch advies of een afspraak om uw camera of camcorder tegen betaalbare onderzoekskosten te laten onderzoeken of er een betrouwbare reparatie mogelijk is.

Onze serviceafdeling heeft voor de cleaning van objectieven, camerabody's, compactcameralensjes en CCD reiniging een nieuwe cleanroom
in gebruik genomen die een maximaal resultaat garandeert na reiniging en cleaning.

Onze cleanroom voorkomt dat er tijdens de cleaning en reiniging stofdeeltjes in de lens, CCD of Cmos sensor kunnen aanhechten. Dit is mede door de antistatische eigenschappen van de cleaningruimte. Ook van uw camera kunnen wij het display en touchscreen antistatisch reinigen en voorkomen hiermee aantrekking van stofdeeltjes die niet meer goed te verwijderen zijn als er wordt gepoetst of met lucht wordt geblazen.