Rotronica

Gastenboek
Ton de Jager
TOP service!!

Na eerst een afspraak gemaakt te hebben om mijn lens voor 35 euro te onderzoeken of er nog iets te repareren viel hoefde ik toch helemaal niets te betalen omdat ze het zo snel gezien hadden.
Zoveel eerlijkheid wilde ik toch even laten weten aan andere mensen. TOP!!
11-8-2022 11:51:10
Hans Bouma
Uitstekend vakwerk en prima service! Mijn ene flitser was in het water gevallen en de andere was tevens behoorlijk beschadigd. Eigenlijk onbegonnen werk. Rob heeft beide flitsers prima gerepareerd. Bovendien werd ik later gebeld omdat hij me nog met een stuurunit kon helpen. Vlot, vriendelijk en met veel begrip voor de ontstane situatie. Fantastisch; dank jullie wel. 
14-7-2022 17:48:08
GiBvideo
Via een bevriend videograaf kwam ik met Rotronica in aanraking. Ze herstelde mijn videocamera (Sony FDR-AX53) die niet meer kon scherpstellen. Op zeer korte tijd was de reparatie uitgevoerd en werkte alles weer naar behoren.
Het toestel is weer volledig functioneel en daarom wil ik Rotronica ten stelligste aanraden als u toch met de een of andere panne te maken krijgt. 

Gilbert Verhaeren
3-2-2022 23:40:15
Ellen Kik
Nadat mijn gsm in het water was gevallen en zo dood als een pier was, brachten we hem naar Retronica, in de hoop dat er nog iets te redden viel.. De telefoon zelf niet helaas,  maar tot mijn grote geluk is het hun gelukt om al mijn bestanden terug te krijgen. Compliment! En nogmaals dank!
15-10-2021 9:08:14
Cor Smith
Ik had goede berichten gehoord van Rotronica en ik ben niet teleurgesteld!
Ik heb een Sony DSC T 77 camera die voor mij een grote gevoelswaarde heeft; ondanks de leeftijd van het toestel heeft men het toch gerepareerd waarvoor mijn grote dank. Ook de kosten waren alleszins redelijk.
Speciale dank voor Virginia die mij altijd snel en correct op de hoogte heeft gehouden.

Cor Smith
2-9-2021 16:15:55
Hans Moerman
Ben een aantal jaren geleden met Fa. Rotronica in contact gekomen, en met name met Mijnheer Rob zelf.

Mijnheer Rob heeft meerdere malen audio apparatuur voor mij gereviseerd, tot volle tevredenheid, en naderhand iets niet goed? terug komen is altijd mogelijk.

Verder altijd goede service, tijd voor de klant etc. en altijd de vriendelijkheid, en ontspannenheid zelf.

Een aanrader als reparatie adres voor audio en video.

Hans Moerman.

10-8-2021 23:04:47
bhanphotography
Super meedenkend hulp.

Mijn flitser 600ex-rt gaf bij het aanzetten het teken dat de batterij leeg is. Heb canon gebeld die verwijst me door naar tech repair. Contact met hun opgenomen, het enigste wat ik kon de flitser opsturen. 
Ben verder gaan kijken zodoende Rotronica gebeld.de situatie uitgelegd dat ik de volgende dag voor mijn reportage de flitser nodig had.Later ben ik gebeld door de monteur zelf. Doordat het elektronisch probleem zich voordeed kon hij niet veel doen,wel wat adviezen gegeven. 
Na 10 min. belde hij me weer op of ik bepaalde handelingen wilde doen en warempel dep flitser deed het weer normaal.
Geweldige service dat ik mijn reportage met tevredenheid kon uitvoeren. 

RAAD ROTRONICA IEDEREEN AAN.3-3-2021 14:50:44
Bas

Zit je klaar om je dv-tapes om te zetten naar een harde schijf stopt de camera er mee. Met nog 10 tapes te gaan heb je wel een probleem. Dus bracht ik mijn camera naar Rotronica en binnen 2 werkdag was de camera gerepareerd en kon ik verder. Super snelle service en hele aardige service gerichte mensen. Mocht er nog iets stuk gaan dan weet ik nu wel waar ik het ter reparatie breng. Gewoon top!

22-12-2020 21:41:47
Cor
Een tijdje geleden liet ik mijn  Fujifilm Real 3D stereocamera vallen waardoor de interne linkercamera kapot ging. Fujifilm verkoopt en repareert deze camera’s niet meer. En andere stereocamera’s zijn niet te koop. Na een vergeefse en lange zoektocht in de stereofotografie-wereld kwam ik per toeval bij Rob van Rotronica terecht. Hij kon voor mij een nieuwe linkercamera in de VS vinden en repareerde mijn stereocamera voorbeeldig. Ook wist hij een lelijk hoogteverschil tussen het linker- en rechterbeeld met een extra reparatie te verhelpen. Dankjewel voor deze service en voor de redelijke prijs.
12-10-2020 13:35:58
Kim Swemmer
Net voor een belangrijk weekend mijn camera laten vallen en kapot. Telefonisch contact opgenomen en er werd direct meegedacht en het probleem werd binnen een dag verholpen. Wat een service! 
Super bedankt! 
3-7-2020 10:01:16
Stefan
Camera scherm helaas gebarsten eerst zelf geprobeerd want al doende leert men. Schijnbaar toch met monteren een kleine fout gemaakt. Gegoogled naar een bedrijf in de buurt en uitgekomen bij rotronica. langs geweest camera gebracht probleem uitgelegd binnen een week tegen een zeer schappelijke prijs vakkundig gerepareerd.
Complimenten!
14-6-2020 17:15:00
Peter Landzaat
Div.  camcorders gebracht voor het vervangen van de videokop en mechanisme. Na een week werden ze gereed gemeld. Wat een service! Ze werken weer perfect! Leuk team van Rotronica bedankt! 
27-5-2020 21:24:14
Marjan
Voor het eerst bij Rotronica geweest. Ik ben zeer onder de indruk van de vriendelijkheid van Rob, zijn deskundigheid en de ongelofelijke service.
Heel erg bedankt!
29-11-2019 12:27:55
Robert Smit
Rob gebeld dat ik problemen heb met mijn Panasonic filmcamera en gevraagd naar de mogelijke oorzaak.
Het onderdeel is besteld en wordt binnen 2 weken geplaatst in mijn filmcamera  
Zoals altijd snel en vakkundig gerepareerd
Prima service

Hulde
Getekend Robert Spijkenisse 
23-5-2019 22:13:51
François De Heel
Nissin flitser laten repareren. Uitzonderlijk perfecte en vlotte service. Sneller dan het licht ook. En kostte me niets. Thx!
20-11-2018 9:26:29
1 2 3 4 5 6 >

Naam:


E-mailadres (wordt niet online getoond):


Bericht: